dinsdag 27 februari 2018

Shoot-Out FC Emmen

Onder grote publieke belangstelling is in de vrieskou de kwalificatie afgewerkt onder de JO11 pupillen welke op vrijdagavond 9 maart a.s. tijdens de rust van de Jupiler League wedstrijd FC Emmen – Jong AZ zullen strijden tegen een vijftal van Achilles 1984.

Het vijftal welke het meest hebben weten te scoren tegen een professionele keeper van KSN (Keeper School Noord) tijdens deze kwalificatie en dus namens VV Sleen zullen aantreden om de Drents Verbond bokaal zijn: Ian Brandt, Jelte Knipscheer, Ruben Hobbelink, Thijmen ter Veen en Joran Hordijk. Reserve, voor als er iemand mocht uitvallen is Lars Koerts.

Voor alle andere kids die het deze keer net niet hebben gered, niet getreurd. Volgend seizoen gaan we dit weer doen want het is een jaarlijks evenement waar we als vereniging aangesloten bij het Drents Verbond aan mee mogen doen.

Tevens mogen alle JO11 pupillen samen met een FC Emmen en Jong AZ speler voorafgaand aan de wedstrijd het veld oplopen.

We hebben 50 kaarten beschikbaar dus we zullen namens VV Sleen met een grote groep kids en belangstellenden aanwezig zijn tijdens de wedstrijd.

Shoot Out deelnemers

Winnaars Shoot-Out