dinsdag 27 februari 2018

Nieuwe LED verlichting velden

Eén van de lichtmasten op het trainingsveld is pas geleden als test voorzien van nieuwe led lampen. Dit als check om o.a. gebruik en lichtopbrengst te checken. De resultaten zijn geweldig. Wat een mooi licht en wat een groot verschil met de huidige oude verlichting. Schitterend.

Binnenkort zal installatiebedrijf Van Luik van Raymond Otten ook de overige oude lampen op de velden vervangen voor nieuwe led verlichting.

De initiële investering is hoog (na aftrek subsidies) echter door een forse jaarlijkse besparing “op de meter” en  weinig tot geen vervangingskosten van kapotte lampen meer, zal de vereniging al na een aantal jaren de vruchten gaan plukken van deze mooie grote stap voorwaarts richting duurzame toekomst.