maandag 29 januari 2018

Shoot-Out bokaal

Onze vereniging is lid van het Drents Verbond. Dit is een samenwerkingsverband tussen FC Emmen en een aantal Drentse amateurverenigingen om elkaar en de regio te versterken.

Dit jaar wordt tijdens de rust van de FC Emmen thuiswedstrijden door de aangesloten verenigingen gestreden om de shoot-out bokaal

Shoot Out bokaal

Het betreft hier een onderlinge competitie voor de JO11 jeugd. Afgelopen week heeft de officiële loting plaatsgevonden bij FC Emmen, welke via onderstaande link te zien is.

Film Loting

5 spelers uit onze JO11 moeten op vrijdagavond 9 maart aantreden tegen Achilles 1894 in de rust tijdens de wedstrijd FC Emmen – Jong AZ. De winnaar gaat naar de volgende ronde. Er zijn 50 vrijkaarten voor de wedstrijd beschikbaar voor alle JO11 spelers, trainers, leiders en ouders die graag mee willen om aan te moedigen.

Logo Drenths verbond