De Voetbalvereniging Sleen

De vv Sleen is opgericht op 17 juli 1944 en bestaat uit een zondag(senioren) en een jeugdafdeling(zaterdag). In het dorp Sleen heeft onze vereniging een goede naam en het staat bekend als een actieve vereniging.
De vv Sleen is een gezonde en laagdrempelige vereniging, met een vooruitstrevend en ambitieus beleid op sportief en zakelijk gebied. De accommodatie van Sleen is te vinden aan de Oldengaerde. Hier beoefenen ± 300 leden wekelijks hun hobby. Het riante clubhuis biedt, naast een onderkomen en ontvangstruimten, ook de mogelijkheid om tijdens, voor en na de wedstrijd, te kaarten, te darten of om gewoon rustig een consumptie te gebruiken. Bovendien is het clubhuis uitermate geschikt voor het organiseren van clubactiviteiten, -avonden en vergaderingen. Met onze huidige accommodatie mag de vv Sleen zich zeker rekenen tot een club op hoog niveau binnen het amateurvoetbal. Dit blijkt ook uit de belangstelling van de KNVB die onze vereniging af en toe uitkiest als locatie voor een regiobijeenkomst.
Op het gebied van voetbal spreekt de vv Sleen een aardig woordje mee. Zo komt het eerste team uit in de 3e klasse.  De vv Sleen beschikt in totaal over 3 seniorenteams een 45+ team een Dames 7x7 en 12 jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën. Ook verkeert de club in de gelukkige omstandigheid dat het over een groep van vaste vrijwilligers beschikt.

Kortom, de voetbalvereniging Sleen is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar onder professionele begeleiding op niveau kan worden gesport. Deze combinatie moet voor u als kandidaat-sponsor een reden zijn, om met de sponsorcommissie van de vv Sleen te gaan praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft. Kijk onder het kopje commissies wie contact persoon is