woensdag 28 maart 2018

Toekomst visie VV Sleen

Op 5 maart jl. hebben een aantal belanghebbenden vanuit diverse geledingen binnen onze vereniging met elkaar gebrainstormd over de (nabije) toekomst van onze prachtige club.

Want dat er het e.e.a. aan de hand is binnen onze samenleving in z’n algemeenheid (en dus ook onze vereniging in het bijzonder) moge duidelijk zijn.

Demografische ontwikkelingen en gemeentelijke bezuinigingen daar kunnen we als vereniging

Waarom moeilijk doen, als het samen kanhelemaal niets aan veranderen, echter door onze ogen en oren goed open te houden, te kijken naar wat er daadwerkelijk om ons heen gebeurt en vooral door heel goed te luisteren naar de wensen en eisen welke vandaag de dag gesteld worden aan het beoefenen van sport door onze (potentiële) leden, sterkt ons in onze visie naar een brede, wendbare en vooral flexibele vereniging.

Doel van de avond was om vast te stellen wat voor soort vereniging we richting (nabije) toekomst willen zijn en welke ideeën er leven en wat er nodig is om ook over 10 jaar een bloeiende en actieve vereniging te zijn welke een prominente, sociale en verbindende rol vervult binnen de samenleving van Sleen en de haar omringende dorpen.

Klik hier voor het overzicht met punten welke aan de orde zijn gekomen en waar we de komende tijd met heel veel energie (extra) aandacht aan zullen gaan besteden.
Positief, vol enthousiasme en vele kansen ziend voor een prachtige en sportieve toekomst!

Tot slot: de aanhef “Waarom moeilijk doen, als het samen kan” is niet voor niets gekozen.
Graag nodigen we een ieder uit om eveneens met (vernieuwende) ideeën te komen. Ook als je van mening bent iets te kunnen betekenen bij de reeds genoemde punten en/ of anderszins wilt helpen, geef dit svp aan via e-mailadres:  bestuurvvsleen@gmail.com

Het bestuur VV Sleen.